Nieuwbouw / Renovatie

Bent u op zoek naar een vakman in allerlei elektriciteitswerken met meer dan 10 jaar ervaring. Dan bent u bij onze firma aan het juiste adres.

Vakmanschap, netheid en een correcte prijs zijn begrippen die bij ons op de eerste plaats komen.

U gaat bouwen en u hebt ideeën!

Elektriciteit is als het ware het centraal zenuwstelsel van uw woning. Bij een goed geplaatste installatie verhoogt de sfeer en het comfort in uw woning alsook de productiviteit van uw bedrijf.

Hierdoor is het belangrijk om een goed concept uit te werken. Wij helpen u hierbij graag verder zodat aan al de wensen voldaan wordt.

Bij onze firma is de klant koning.


U gaat renoveren, u koopt of verkoopt uw woning. Bestaande elektrische installaties in oudere woningen zijn meestal niet aangepast aan de nieuwe normen (AREI). Zowel voor je veiligheid als voor het comfort doe je er goed aan om je installatie te laten nakijken. Als je vakkennis op het gebied van elektriciteit beperkt is doe dan beroep op onze firma. Wij kunnen nagaan of je bestaande installatie aan een update toe is en welke stappen hiervoor moeten ondernomen worden. Wij zorgen voor de juiste documenten zoals situatie- en eendraadschema, alsook voor een keuring door een erkend keuringsorganisme. Wij helpen u graag verder.

Domotica

Domotica staat gelijk aan een hoger leefcomfort. Maar domotica kan ook een steentje bijdragen aan een lager energieverbruik en het verhogen van de veiligheid van je woning. Domotica maakt het leven gemakkelijker. Hieronder enkele voorbeelden: * Het creëren van sferen in de verlichting. * Rolluiken worden automatisch gestuurd. * Een alles uit-knop. Met één druk op de knop word de verlichting gedoofd in heel de woning. * Camera's verhogen de veiligheid in combinatie met domotica. * Het systeem kan een water-of gaslek detecteren en indien nodig afsluiten. * Verlichting gestuurd door bewegingssensors verlaagt het energiefactuur. * Met zoneverwarming kan je je huis heel gericht per kamer of per zone verwarmen. Dit geeft een besparing op je verwarmingskosten. * Elektrische apparaten worden automatisch uitgeschakeld. Zo verbruiken ze geen onnodige energie. Door deze troeven op vlak van comfort, energie en veiligheid is domotica een belangrijke peiler in uw bouwproject.